Galatasaray - M.P. Antalyaspor maçı sonucu

Galatasaray ile Medical Park Antalyaspor, Süper Lig'in 21. hafta maçında karşılaştı. Maçın skoru: Galatasaray 2-0 M.P. Antalyaspor

Galatasaray - M.P. Antalyaspor maçı sonucu

Galatasaray ve Medical Park Antalyaspor, Süper Lig 2012-2013 sezonu 21. hafta karşılaşmasında Türk Telekom Arena Stadı'nda karşı karşıya geldi.

Galatasaray kalede Muslera, savunmada; Eboue, Dany, Semih, Riera, orta sahada; Hamit, Yekta, Selçuk, Amrabat forvette ise Burak Yılmaz ve Sneijder 11'i ile sahaya çıktı.

Medical Park Antalyaspor ise karşılaşmaya kalede Hakan, savunmada; Ali Tandoğan, Deniz, Musa, Ergün orta alanda; Mehmet Eren, Uğur, Zeki, Emrah forvette ise Aissati ve Diarra 11'i ile başladı.

MAÇIN ÖNEMLİ ANLARI:

-Galatasaray, 8. dakikada Burak Yılmaz'ın attığı golle 1-0 öne geçti. Hamit kaleye yaklaşık 25 metreden serbest vuruş kullandı, direkt kaleye sert vurdu top savunmaya çarparak altıpas önünde bulunan Burak Yılmaz'ın önüne düştü, Burak Yılmaz bekletmeden şutunu vurdu ve top ağlarla buluştu.

-Galatasaray 61. dakikada Burak Yılmaz ile 2. golü buldu. Amrabat ceza sahası içine doğru yerden oynadı, Burak Yılmaz hareketlendi topla buluştu ceza sahası içine girer girmez kaleye sert vurdu ve top ağlarla buluştu.

Maçın skoru: Galatasaray 2-0 M.P. Antalyaspor...
<< Önceki Haber Galatasaray - M.P. Antalyaspor maçı sonucu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER