'ShiftDelete.Net' Teknokent'te Ar-Ge ofisi açıyor

Öğrenci ve akademisyenlerden oluşacak ekip, Teknokent'teki Ar-Ge ofisinde, günlük hayatı kolaylaştıracak yeni ürün ve servisleri geliştirecek

'ShiftDelete.Net' Teknokent'te Ar-Ge ofisi açıyor

Teknoloji portalı 'ShiftDelete.Net', Sakarya Üniversitesi (SAÜ) Teknokenti’nde Ar-Ge ofisi açacak. Öğrenci ve akademisyenlerden oluşacak ekip, günlük hayatı kolaylaştıracak yeni ürün ve servisleri geliştirecek.

2005 yılında kurulan ve şu anda ayda 8 milyondan fazla kişinin ziyaret ettiği teknoloji portalı ShiftDelete.Net'in açacağı ofiste, öğrenci ve akademisyenlerden oluşturulacak en az 6 kişilik ekip, başta mobil uygulama geliştirme, web programlama, arayüz kodlama, tasarım ve pazarlama alanlarında çalışacak.

Gelen başvurular arasından seçilecek olan öğrencilerin ihtiyaç duyduğu eğitimler, ShiftDelete.Net tarafından ücretsiz olarak verilecek. Ar-Ge ofisi tarafından hayata geçirilecek projelerin, Türkiye’deki ve dünyadaki internet kullanıcılarının günlük hayatını kolaylaştıran ürünler haline getirilerek, piyasada rekabet etmesi amaçlanıyor. Ekipte yer almak isteyen öğrencilerin, detaylı özgeçmişlerini [email protected] adresine göndermeleri gerekiyor.

CİHAN
<< Önceki Haber 'ShiftDelete.Net' Teknokent'te Ar-Ge ofisi açıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER