Tepekule, derneklere ve vakıflara ev sahipliği yapıyor

Tepekule, derneklere ve vakıflara ev sahipliği yapıyor

Yenimahalle Belediyesi'nin dev yatırımlarından biri olan Tepekule, derneklere ve vakıflara ev sahipliği yapıyor. Şentepe'de Ankara'nın bütün güzelliklerini seyir terasıyla vatandaşlara kuşbakışı izlenme imkanı sunan kulenin, içerisinde bulunan çoğu dükkan vakıf ve derneklere tahsis edildi.

Dernek ve vakıfların yeni yuvası olan kulede gerçekleşen Gazi Göz Vakfı açılışına, Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkanvekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Başar Bal, Yaşar Neslihanoğlu ve davetliler katıldı.

Açılışı gerçekleştirerek vakıf üyelerine hayırlı olsun diyen Yaşar, "Vücudumuzun en hassas, en önemli organlarından biri gözlerimizdir. Vatandaşlarımız göz sağlığıyla ilgili bilinçlendirilmeli. Göz sağlığı konusunda duyuruya bildiriye ihtiyaç var. Vatandaşlarımız büyük çoğunluğu hastalıklarının son aşamasında doktora gidiyor. Tedavide geç kalındığı için de hastalık ilerliyor. Bu yüzden erken teşhis çok önemli. Halkımızı bilinçlendirmek için elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım. Göreve geldiğim günden beri Yenimahalle'de sağlık konusunda çok büyük hizmetler yaptım. Vatandaşın sağlık hizmetini en yakından alabilmesi için hizmet verdim. Sizlere de bu yolda başarılar diliyorum" diye konuştu.

Açılışta konuşma yapan Prof. Dr. Berati Hasanreisoğlu, desteklerinden ötürü Başkan Yaşar'a teşekkürlerini sunarak, "Yenimahalle Belediye Başkanımıza bize tahsis ettiği bu mekan için çok teşekkür ediyoruz. Şükranlarımızı sunuyoruz. Bu bizim için çok değerli bir katkı oldu. Bu katkılarınızı hiç unutmayacağız. Biz de bu kapsamda vakıf olarak belediyemize katkı sağlamak isteriz" dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Tepekule, derneklere ve vakıflara ev sahipliği yapıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER