"TV kanallarına sansürle Meclis dışı siyaset yapanların sesi kısılıyor"


BBP Genel Başkan Yardımcısı Kaptan Kartal, Digitürk'ün 7 televizyon kanalını siyasi nedenlerle platformdan çıkarmasına ilişkin "Meclis dışı muhalefetin sesi kesiliyor." dedi.

Kaptan Kartal, yaptığı açıklamada, Digitürk yayın platformundan Samanyolu, Bugün, Samanyolu Haber, Kanaltürk, Irmak, Mehtap ve Yumurcak televizyonlarının çıkarılmasına tepki gösterdi. Kartal, "Medyanın muhalefete bakan gözünü kör etmeye çalışanlar ülkeye en büyük zararı veriyor. 20 tane televizyon kanalını kendi haber kanalı haline getirenler bizim sesimizi duyuran medyaya sansür koyarak siyaset yapmamızı ve milletimizle buluşmamızı engelliyor. Adaleti topal medyası kör olan bir ülkede demokrasiden bahsedemeyiz." diye konuştu.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Kartal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ise "Tivibu'dan sonra Turkcell ve Digitürk de kominizma demokrasisinin erdemli örneklerinden birini göstermiştir. Susturulmak istenen Samanyolu Haber ve Bugün TV gibi kanalların sesi değil, Meclis dışı siyaset yapan muhalefetin sesi kesiliyor. Havuzun şeyleri bizi vermiyor, TRT zaten bizi yok saymış, milletle buluşmamızı sağlayan kanallar ise kısıtlanıyor ve biz seçime gidiyoruz. Perinçek'in, havuzun şeyleri ve terör örgütü yanlısı yayın yapan kanallara neden hiçbir şey uygulanmıyor. Tivibu, Turkcell, Digitürk ne varsa iptal ediyorum. Belki bir benle bir şey olmaz ama safını belirle diyorum. Tivibu, Turkcell, Digitürk madem siz sansür uyguluyorsunuz ben de sizi yok sayıyorum ve iptal ediyorum." ifadelerini kullandı. CİHAN
<< Önceki Haber "TV kanallarına sansürle Meclis dışı siyaset yapanların... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER