Veziroğlu Kur'an Kursu, tadilatın ardından yeniden hizmete açıldı


Manisa merkez Şehzadeler ilçesine bağlı Veziroğlu Mahallesi'nde atıl durumda bulunan Veziroğlu Kur'an Kursu binası, yapılan tadilatın ardından yeniden hizmete açıldı.

Yaklaşık 20 yıllık olan ve atıl durumda bulunan binada halkının talebi ile tadilat çalışması başlatan Şehzadeler Belediyesi, tadilat çalışmasının ardından Kur'an kursunun açılışını gerçekleştirdi.

Açılışta konuşan Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, göreve geldikleri ilk günden bugüne kadar Veziroğlu Mahallesi'ne hizmetler yaptıkları ve yapmaya devam edeceklerini söyledi. Çelik, "Veziroğlu mahallemizde bunun haricinde bizden talep edilen, muhtarlığımızın bize ilettiği konularla ilgili ne gerekiyorsa bugüne kadar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Bizim görevimiz sizlerin hizmetkarlığıdır. Bu nokta da gece, gündüz demeden çalışıyoruz. Bugün de aramızda başkan yardımcılarımız, belediye meclis üyelerimiz ve çalışanlarımız var. Hepimizin görevi sizlere hizmet etmek, başka bir gayemiz yok. Yaptığımız tüm hizmetler mahallemiz için, Şehzadelerimiz için hayırlara vesile olsun." dedi.

"ŞEHZADELER'DE 35 KURS'TA BİN 56 KİŞİ KUR'AN EĞİTİMİ ALIYOR"

Şehzadeler Belediyesi ile birlikte Veziroğlu Mahallesi'ne birçok hizmetler yaptıklarını ifade eden Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu da şunları söyledi: "Bu Kuran kursu binasının yeniden hayata kazandırılmasında emeği geçen başta Belediye Başkanımız Ömer Faruk Çelik olmak üzere, tüm belediye personeline çok teşekkür ediyorum. Burada en büyük güzellik şuan bu Kur'an kursumuzun açılışında bulunan değerli bayanlarımızın olmasıdır. Sizlerin yüzünde kendi annemi, kendi kız kardeşimi görmüş kadar mutlu olduğumu ifade etmek istiyorum. Sizlerin gayretleri de hakikatten takdire şayandır. Biz Kur'an kurslarına büyük önem veriyoruz. Bugün burada açtığımız Kur'an kursumuz gibi ilçemizde 35 tane Kur'an kursumuzda bin 506 kişi Kur'an eğitimi alıyor. Daha önce sadece yaz aylarında öğrencilerimi için açtığımız Kur'an kurslarını artık kışında açıyoruz. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Kur'an kursumuz Veziroğlu Mahallemize hayırlı olsun." CİHAN
<< Önceki Haber Veziroğlu Kur'an Kursu, tadilatın ardından yeniden hizmete... Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER