Yenimahalle'de yılsonuna kadar 100 bin ton asfalt


Yenimahalle Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçeyi abluka altına aldı. Hemen her sokakta ekiplerin çalıştığı Yenimahalle'de 2015 yılı sonuna kadar 100 bin ton asfalt serimi yapılacak.

İlçenin altyapı ve üstyapı alanında kusursuz olması için dört koldan çalışan belediye ekipleri, kaliteli hizmete kilitlendi. Şimdilerde ağırlıklı olarak Yenimahalle merkez, Varlık Mahallesi ve Yakacık'ta çalışmalarını sürdüren Fen İşleri 381 personeli ile yoğun mesai yapıyor.

HER SOKAKTA AYRI BİR EKİP

Gündüz 40 dereceyi aşan sıcaklara rağmen asfalt çalışmalarına ara vermeden devam eden belediye ekipleri, bölgedeki sokakları da tek tek gezerek ihtiyaçları tespit ediyor.

2014 yılında 106 bin ton asfalt serimi, 60 bin 115 metre bordür ve 37 bin 729 metrekare kilit taşı döşeyen belediye, 2015 hedeflerini de tutturmak için arı gibi çalışıyor. 381 personel ve 47 iş makinası ile Yenimahalle halkına hizmet veren Fen İşleri Müdürlüğü, engelliler için de kaldırımlarda çeşitli düzenlemeler yapıyor. İlçe genelinde 100 bin ton asfalt atılacağını belirten Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Bölgemizde 6 yıldır altyapı alanında büyük atılımlar gerçekleştirdik. Hedefimiz sorunsuz bir altyapısı olan Yenimahalle'de yaz kış, yollarda ve kaldırımlarda sıkıntı çekilmemesidir" dedi. CİHAN
<< Önceki Haber Yenimahalle'de yılsonuna kadar 100 bin ton asfalt Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER