10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -İzmit Belediyesince düzenlenen gecede gazeteciler fasıl eşliğinde eğlendi


KOCAELİ (A.A) - İzmit Belediyesinin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlediği gecede gazeteciler fasıl eşliğinde eğlendi.
     Tarihi Saatçi Ali Efendi Konağında gerçekleşen geceye İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, belediye meclis üyesi İbrahim Elgin, Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Halit Yılmaz, AA Sakarya Bölge Müdürü atakan Çelik ile yerel ve ulusal gazetelerin temsilcileri ile çok sayıda gazeteci katıldı.
     İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, burada yaptığı konuşmada, Türkiyenin en güçlü yerel medyasının Kocaelide olduğunu belirterek Bu, bizim için önemli bir kazançtır. Basın ne kadar güçlü ise demokrasi o kadar gelişmiş demektir. İzmit Belediyesi olarak basın mensupları ile düzeyli ve iyi ilişkiler içerisindeyiz dedi.
     Daha sonra söz alan Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Halit Yılmaz, meslektaşlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.
     Yılmaz, 16 Ocakta kutlanacak olan Basın Onur Günü için de çok güzel bir program hazırladıklarını dile getirerek, Gazeteciler olarak haklarımız bilmeli ve sahip çıkmalıyız. Biz birbirimize ve hakkımıza sahip çıkarsak, daha etkin daha güçlü oluruz ifadelerini kullandı.
     Yılmaz, gazetecileri için Medya Evi açan ve 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününe destek veren Belediye Başkanı Doğana teşekkür etti.
     Daha sonra gazeteciler, fasıl eşliğinde eğlendiler.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER