3. Balkan Futbol Turnuvası Bursada başladı

3. Balkan Futbol Turnuvası Bursada başladı


BURSA (A.A) - Osmangazi Belediyesinin, Rumeli Dernekleri Federasyonu (RUDEF) ve Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği (BTTDD) ile ortaklaşa düzenlediği 3. Balkan Futbol TurnuvaBursada başladı.
     Merinos Stadında düzenlenen törenle başlayan ve 7 ülkeden 8 takımın katıldığı turnuva, iki grupta tek devreli lig usulüne göre oynanacak.
     1995-1996 doğumlu sporcuların mücadele ettiği organizasyonda, (A) Grubunda Bursaspor, Bekta Plovdiv (Bulgaristan), Shkupi (Makedonya), Drita (Kosova), (B) Grubunda ise Priştina (Kosova), Lovçen (Karadağ), Teuta (Aranvutluk) ve Ternovçi (Sırbistan) takımları yer alıyor.
     Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, törende yaptığı konuşmada, bu yıl üçüncüsünü düzenledikleri turnuvanın dostluk ve barış için gerçekleştirildiğini söyledi.
     Turnuvayı, Başbakanlık Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığının da desteklediğini belirten Dündar, Turnuvanın ana temasını Balkan ülkeleri ile dostluk ve barışa katkıda bulunmak oluşturuyor dedi.
     Törene, RUDEF Başkanı Şuayip Toprak, BTTDD Başkanı Şükrü Köse, Bursa Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (BASKF) Başkanı Cemal Vardar, dernek yönetim kurulu üyeleri, Osmangazi Belediyespor yöneticileri ve spor severler katıldı.
     Tören sonunda, Kosova temsilcisi Priştina takımı yöneticileri, Dündara teşekkür plaketi ve forma hediye etti. Turnuvada, final maçının 15 Haziranda oynanacağı kaydedildi.
    
     Muhabir: Bursa / Umut Özgan / İlknur Çetinbaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber 3. Balkan Futbol Turnuvası Bursada başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER