3. Lösemi Şiir ve Kompozisyon Yarışması

3. Lösemi Şiir ve Kompozisyon Yarışması sonuçlandı


KAYSERİ (A.A) - Talasemi ve Lösemililer Derneği Genel Başkanı Faruk Başdemir, Türkiye genelinde düzenledikleri 3. Lösemi Şiir ve Kompozisyon Yarışmasının sonuçlandığını bildirdi.
     Konuyla ilgili dernek binasında basın toplantısı düzenleyen Başdemir, yarışmayı düzenlemelerindeki amaçlarının talasimi ve lösemi hastalıklarını tüm insanlara duyurmak olduğunu söyledi.
     Vatandaşların yarışmaya gösterdiği ilgiden memnun olduklarını dile getiren Başdemir, ilerleyen zamanda dereceye giren eserleri kitap haline getirerek Türkiye genelinde satışa çıkartacaklarını belirtti.
     Yarışmaya katılan her katılımcıya teşekkür eden Başdemir, dereceye giren ilk üç kişiye ailesiyle birlikte tatil, 4.ye fotoğraf makinesi 5.ye de kamera hediye edeceklerini ifade etti.
     Başdemir, yarışmada dereceye girenleri de şöyle sıraladı:
     Yarışmanın birincisi kompozisyon dalında Adanadan Ahmet Türkmen, ikincisi şiir dalında Hüseyin Bolat, üçüncüsü kompozisyon dalında Gaziantepten Cemre Güzel, dördüncüsü kompozisyon dalında Aydından Gülcan Kaya ve beşincisi kompozisyon dalında Kayseriden Zeynep Türksoy oldu. Dereceye görenlerin ödüllerini daha sonra vereceğiz.
    
     Muhabir: Mustafa Önal
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber 3. Lösemi Şiir ve Kompozisyon Yarışması Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER