Ankara Parklarına Karla Gelen Güzellik Fotoğraf

Ankara Parklarına Karla Gelen Güzellik Fotoğraf Sergisi


ANKARA (A.A) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Ankara Parklarına Karla Gelen Güzellik Fotoğraf Sergisinin açılışına katıldı.
     Gökçek, Metro İstasyonu Sanat Galerisinde gerçekleştirilen serginin açılışında yaptığı konuşmada, Ankaranın geçmiş yıllarla kıyaslandığında inanılmaz bir gelişme gösterdiğini ve bunun çok rahatlıkla görülebildiğini ifade etti.
     Bundan 19 yıl önce Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine geldiğinde, Ankarada hemen hemen hiç bir rekreasyon alanı olmadığını, bir tek Altınparkın bulunduğunu anımsatan Gökçek, o günden bugüne belediyenin 8 rekreasyon alanını bitirdiğini söyledi.
     Dünyanın hiçbir kentinde, kent merkezinde ikiden fazla rekreasyon alanı bulunmadığını kaydeden Gökçek, şu anda Kuzey Ankara Rekreasyon alanı ile Atatürk Orman Çiftliğinde Avrupanın en büyük tema parkı ve hayvanat bahçesinin yapıldığını anlattı.
     Bu güzellikler artık böyle güzel fotoğraflar vermeye başladı diyen Gökçek, sergideki fotoğrafların, aynı zamanda 40. sanat yılını kutlayan Hamit Yalçın tarafından çekildiğini kaydetti. Gökçek, fotoğraflardan Ankaranın karlı havalarda da güzel bir hale geldiğinin görüldüğünü dile getirdi.
     Atatürk Orman Çiftliğine yapılacak tema park ile Hıdırlıktepeye yapacakları inanç müzesi ve merkezi dolayısıyla Amerika, Avrupa ve Çine toplam 44 gün süren geziler düzenlediklerini aktaran Gökçek, Söylenilen şey şu, gelişme Türkiyede, değişiklik Türkiyede, çağdaşlığı yakalamak Türkiyede. Allahın izniyle Ankaramızla gurur duyuyoruz ve bundan sonra yeni yapılanlarla da çok daha fazla gurur duymaya devam edeceğiz dedi.
     Konuşmanın ardından, Gökçek ve beraberindekiler kurdele keserek, serginin açılışını gerçekleştirdi.
    
     Muhabir: Hüseyin Gazi Kaykı
     Yayıncı: Selçuk Aval
<< Önceki Haber Ankara Parklarına Karla Gelen Güzellik Fotoğraf Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER