Benim Mahallem Canım Mahallem Kampanyası

Benim Mahallem Canım Mahallem Kampanyası


ADANA (A.A) - Benim Mahallem Canım Mahallem Kampanyası kapsamında öğrencilere tenis kursu verilmeye başlandı.
     Adana Valiliği ve Adana Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübünün ortaklaşa düzenlediği çalışma kapsamında, kampanyanın uygulama alanları olan Tellidere, P.T.T Evleri, Yavuz Sultan Selim ve Kurttepe mahallelerinden seçilen toplam 15 öğrenciye tenis kursu verilmeye başladı.
     Projenin öncülüğünü yapan Vali Hüseyin Avni Coşun Eşi Aylin Coş, projenin çok yararlı olduğunu belirterek, Projeyle amacımız, çocukların çok yönlü gelişimini sağlamaktır. Bunun için de öncelikli olarak çocuklarımızı spor alanlarına yönlendiriyoruz. Özellikle grup sporlarını seçiyoruz. Çünkü bu sporlarla çocuklar hem birlik ve beraberliği hem de takım ruhunu öğreniyor dedi.
     Spor alanına yönlendirilen çocukların kötü alışkanlıklardan da uzak durduğunu ifade eden Aylin Coş, Spor yapan çocuklar daha sağlıklı düşünür, zararlı alışkanlıklardan uzak durur. Vücut sağlığı yerinde olur. Ufku açılır ve sosyalleşir. Bunun sonucunda çevre ilişkileri kuvvetlenir ve derslerinde de başarı elde eder. Bu çocuklar hepimizin çocukları, bunlar bizim geleceğim. Herkesin elini taşın altına koyarak destek vermesi gerekir dedi.
     Adana Tenis Dağcılık ve Su Sporları Kulübünde 15li gruplar halinde 2 hafta süren eğitimlerin yıl boyunca süreceği bildirildi.
     Aylin Coş tenis eğitimi alacak öğrencilere şapka ve tişört dağıttı.
    
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Süleyman Tıraş
<< Önceki Haber Benim Mahallem Canım Mahallem Kampanyası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER