Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı

Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı -Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü Ersözlü: -19 ülkeden 300e yakın firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla hazırlanan fuarı, bu yıl 40 bin profesyonelin ziyaret etmesini bekliyoruz


BURSA (A.A) - Makine ve Sanayi sektörlerini buluşturacak, Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarının 6-9 Aralıkta düzenleneceği bildirildi.
     Fuarla ilgili açıklamalarda bulunan Tüyap Bursa Fuarcılık A.Ş. Genel Müdürü İlhan Ersözlü, Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek organizasyona, metal, boru profil işleme makineleri, CNC tezgahları, sac işleme teknolojileri, vinç sistemleri, imalat sanayinde kullanılan makine ve yan sanayileri, el aletleri, teknik hırdavat, bağlantı elemanları, iş güvenliği, depolama ve raf sistemleri, elektrik, elektronik, otomasyon ve aydınlatma, endüstriyel su teknolojileriyle ilgili firmaların katılacağını söyledi.
     Fuarda, sektörün önemli üretici ve ihracatçı firmaları ile yurt içi ve yurt dışından gelen profesyonellerin iş bağlantıları kuracağını belirten Ersözlü, Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarında teknolojide ulaşılan son nokta sunulacak, endüstriyel potansiyeli yüksek olan Bursa ve çevresinde ihtiyaç duyulan elektrik, elektronik, aydınlatma, otomasyon ve iletişim sektörlerindeki son yenilik ve teknolojiler sergilenecek dedi.
     Ersözlü, fuarın Türkiyede metal işleme teknolojileri alanında ihtisaslaşmış tek fuar olduğunu dile getirerek, Makine sanayinde ve her geçen gün önemi daha da artan iş güvenliği sektöründe kullanılan en son teknoloji ile üretilen tüm malzemelerin bir arada bulunacağı bir platform oluşturulacak. Su hazırlama, kazan ve soğutma sistemleri, ölçüm teknolojileri, arıtma tesisleri, jeotermal sistemler ve diğer sektörel faaliyetler konularında ürün ve hizmetlerin sergileneceği fuarda, ayrıca 1. Uluslararası Endüstriyel Su Teknolojileri Sempozyumu da gerçekleştirilecek diye konuştu.
     Geçen yıl düzenlenen, Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarını 31 ülkeden 36 bin 162 kişinin ziyaret ettiğini hatırlatan İlhan Ersözlü, 19 ülkeden 300e yakın firma ve firma temsilciliğinin katılımıyla hazırlanan fuarı, bu yıl 40 bin profesyonelin ziyaret etmesini bekliyoruz. Makine yapan makinelerin fuarı olma özelliğiyle hazırlanan fuara, savunma sanayi, elektrik-elektronik, beyaz eşya ve makine sanayinde üretim yapan firmaların satın alma yetkilileri de söz konusu fuarımıza özel olarak davet edildi dedi.
    
     Muhabir: Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber Bursa Metal İşleme Teknolojileri Fuarı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER