Esenlikle Kazanmaya Var mısın

Esenlikle Kazanmaya Var mısın- kampanyası sona erdi -Malatya Belediyesinin şirketi Esenlikin başlattığı kampanya kapsamında yapılan çekilişlerde 15 otomobil sahiplerini buldu


MALATYA (A.A) - Malatya Belediyesi Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Limited Şirketinin başlattığı Esenlikle Kazanmaya Var mısın- kampanyası sona erdi.
     Esenlikten yapılan yazılı açıklamaya göre, şirketin süpermarket şubelerinde 23 Ağustosta başlatılan Esenlikle Kazanmaya Var mısın- kampanyası kapsamında gerçekleştirilen çekilişlere 400 bin kişi katıldı. Kampanya için 3 çekiliş Malatyada, 3 çekiliş Kahramanmaraşta, 2 çekiliş de Gölbaşında yapıldı.
     Çekilişlerde 15 otomobil ve 172 adet de hediye sahiplerini buldu.
     Kampanyanın son çekilişi Eski Belediye Meydanında yapıldı. Malatya Belediye Başkan Yardımcısı Ertan Mumcu, burada yaptığı konuşmada, kurulduğu günden bu yana kalitenin öncüsü olan Esenlikin halkın yüksek teveccühüyle perakende sektöründe büyümeye devam ettiğini söyledi.
     İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata da Esenlikin Malatyanın yanı sıra Kahramanmaraş ve Gölbaşına da süpermarket şubesi açarak bölgesel bir yapıya kavuştuğunu anlattı.
     Esenlik Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Esenlikin halkın içinden çıkan bir şirket olduğunu söyledi. Sosyal sorumluluk bilinciyle müşterilerine en iyiyi, en uygun şekilde ulaştırmanın mücadelesini verdiklerini kaydeden Boyraz, bundan dolayı da sürekli büyüdüklerini ve geliştiklerini ifade etti.
     Süpermarketlerde 12 olan şube sayısını, bir çoğu il dışında açılmak üzere, 30a çıkardıklarını belirten Boyraz, inşaat sektöründe de toplu konut yapımına devam ettiklerini ifade etti. Boyraz, doğunun en büyük beton elemanları fabrikasını kurduklarını anımsattı.
     Konuşmaların ardından yapılan çekilişte 4 otomobil ve 24 hediye sahiplerini buldu.
    
     Muhabir: Yeter Erdine / Tuba Karahan
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Esenlikle Kazanmaya Var mısın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER