Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk

Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun projesi -Milli rallici Burcu Çetinkaya Diyarbakırda spor tırı ile tur atacak


DİYARBAKIR (A.A) - Milli rallici Burcu Çetinkaya, Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun projesi kapsamında Diyarbakırda spor tırı ile tur atacak.
     Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdullatif Umut yaptığı açıklamada, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu (TASKK) tarafından yürütülen Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Olsun projesi kapsamında oluşturulan ve içerisinde futbol, voleybol ve basketbol sahalarının yer aldığı spor tırının Diyarbakıra geldiğini söyledi.
     Bu proje sayesinde spor malzemeleri dağıtılan çeşitli yaş gruplarından çok sayıda kişinin yarın saat 10.00da düzenlenecek etkinlikte spor yapacağını bildiren Umut, Gençleri spora yönlendirmeyi hedefleyen proje kapsamında oluşturulan tır Türkiye genelinde 42 ili geziyor. Yarın Seyrantepe Tesislerinde düzenleyeceğimiz organizasyon öncesi Milli rallici Burcu Çetinkaya, spor tırı ile tur atacak dedi.
    
     Muhabir: Özgür Ayaydın
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber Gelin Spor Yapalım Tek Galibi Dostluk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER