Gürbüzler Köyünde Yaşam fotoğraf sergisi açıldı

Gürbüzler Köyünde Yaşam fotoğraf sergisi açıldı


ZONGULDAK (A.A) - Gürbüzler Köyü Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği tarafından organize edilen ve Devrek Fotoğraf Topluluğu üyeleri tarafından hazırlanan Gürbüzler Köyünde Yaşam fotoğraf sergisi törenle açıldı.
     Dernek Başkanı Şahin Karakulunç, törende yaptığı konuşmada, Gürbüzler köyünde ikamet eden vatandaşların günlük doğal yaşamlarını konu alan ve dört mevsim içinde çekimleri yapılan karma fotoğraf sergisinin açılışını gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
     Fotoğraf sanatına gönül veren sanatçıların zor şartlar altında gerçekleştirdiği çekimlerde köyün doğal yaşam alanları, el sanatları, yaşam tarzları ile unutulan değerleri fotoğraflandığını anlatan Karakulunç, şöyle konuştu:
     Köyde ilk bakışta şaşkınlıkla karşılanan bu çalışma sonrasında köy halkının kendilerine çevrilen objektiflerle barışmasını sağlamıştır. Dört mevsim sürdürülen bu çalışmaların sonunda ortaya çıkan eserler kent dışından diğer fotoğraf sanatçılarının da ilgisini çekti. Fotoğraf meraklılarına ilçemiz ve köyümüze foto safari turlarını başlattık.
     (TIĞ-FER-NER)
<< Önceki Haber Gürbüzler Köyünde Yaşam fotoğraf sergisi açıldı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER