Her Çocuğun Bir Hayali Olsun, Hayalleri

Her Çocuğun Bir Hayali Olsun, Hayalleri Gerçek Olsun projesi -Kayseri Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen proje kapsamında 842 çocuğa giyim yardımı yapıldı


KAYSERİ (A.A) - Kayseri Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Her Çocuğun Bir Hayali Olsun, Hayalleri Gerçek Olsun projesi kapsamında 842 çocuğa mont, kazak, pantolon ve bot yardımı yapıldı.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Çocuk Şube Müdürlüğünce, çocukların suç olgusu ile karşılaşmadan önce korunabilmesi, hayatlarına belli ideallerle pozitif anlamda devam edebilmesi ve emniyet teşkilatının tanıtımının yapılarak polislik mesleğinin sevdirilmesi amacıyla Her Çocuğun Bir Hayali Olsun, Hayalleri Gerçek Olsun projesi başlatıldı.
     Proje kapsamında Emniyet Müdürlüğü, Milli Eğitim Müdürlüğü ile Boydak Eğitim Kültür Vakfı arasında imzalanan işbirliği protokolü çerçevesinde ilk ve orta okullarda öğrenim gören 6-16 yaş grubu arasında yer alan bin çocuk tespit edildi.
     Tespit edilen çocuklardan 842si farklı tarihlerde gruplar halinde emniyet müdürlüğü hizmet binaları gezdirilerek mont, kazak, pantolon ve bottan oluşan hediyeler verildi.
     158 çocuğa da ilerleyen günlerde emniyet müdürlüğü hizmet binaları gezdirilerek hediyeler verileceği belirtildi.
    
     Muhabir: Musa Özyürek / İsmail İçer
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Her Çocuğun Bir Hayali Olsun, Hayalleri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER