İyi Basketbolcu Kimdir semineri

İyi Basketbolcu Kimdir semineri -Türkiye Basketbol Federasyonu Yayın Kurulu Üyesi Erdoğan: -Spor yapılan süreçte başarıya ulaşmada rol oynayan en önemli etken eğitimdir


GAZİANTEP (A.A) - Şehitkamil Belediyesi tarafından İyi Basketbolcu Kimdir semineri düzenlendi.
     Belediyeden yapılan açıklamaya göre, Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde gerçekleştirilen seminer, Yaz Basketbol Spor Okulu öğrencilerine yönelik yapıldı.
     Seminere, Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Yrd. Doç. Dr. Hayati Deniz, Beden Eğitim Spor Yüksek Okulu Öğretim üyesi ve Türkiye Basketbol Federasyonu Yayın Kurulu Üyesi Bülent Erdoğan ile Moral ve Motivasyon Uzmanı Ahmet Kaplan konuşmacı olarak katıldı.
     400ün üzerinde basketbolcu, sporcu ve velinin eşlik ettiği seminerde, Bülent Erdoğan, basketbol hayatı boyunca edindiği tecrübeleri ve deneyimlerini paylaştı.
     Kontrollü ve disiplinli yaşamın ilkelerine sıklıkla temas eden Erdoğan, Spor yapılan süreçte başarıya ulaşmada rol oynayan en önemli etken eğitimdir dedi.
     Hayati Deniz de kendisinin eski bir basketbolcu olduğunu hatırlatarak, doktorluk mesleğinin çok kutsal ve zor bir meslek olduğunu vurguladı.
     Hayallerinde hep iyi bir basketbolcu olmayı istediğini ifade eden Hayati Deniz, genç nesillere, sağlıklarını spor yaparak koruması tavsiyesinde bulunarak, basketbolu hayatlarının her aşamasına uygulamalarını istedi.
     Moral uzmanı Ahmet Kaplan ise gerçekleştirilen sosyal sorumluluk projeleri ve sportif hizmetlere verdiği destekten dolayı Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğluna teşekkür etti.
     Seminer sonrasında Yaz Basketbol Spor Okulu öğrencileri tarafından seminere katılan tüm eğitmenlere çiçek takdim edildi.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber İyi Basketbolcu Kimdir semineri Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER