Karadavut sinema filmi oyuncularından Bolu Belediyesine

Karadavut sinema filmi oyuncularından Bolu Belediyesine ziyaret


BOLU (A.A) - Çekimlerine Boluda başlanan Karadavut adlı sinema filminin yönetmeni Ömer Korkmaz ve filmin oyuncuları, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmazı makamında ziyaret etti.
     Ziyarette konuşan Korkmaz, film festivallerine girmek için çektikleri Karadavut adlı sinema filminin çekimlerini tamamının Boluda yapılacağını söyledi.
     Filmin ailelerin izleyebileceği, Yeşilçam tadında güzel bir film olacağını vurgulayan Korkmaz, Oyucularımız arasında, yılların oyuncularından, Kemal Sunal, Cüneyt Arkın, Kadir İnanır ile onlarca film çekmiş Yavuz Karakaş, Necdet Kökeş, Şehnaz Dilan ve Hüseyin Türk gibi isimler bulunmakta. Ayrıca devlet tiyatrolarından birçok profesyonel sanatçılarımız da bizlerle beraber bu projede çalışıyor. Filmimizin çekim, montaj ve dublaj süresi bayramdan sonraya kalacak diye düşünüyorum ve filmimiz önümüzdeki sonbahar içerisinde izleyiciyle buluşacaktır şeklinde konuştu.
     Yılmaz ise Türk sinema tarihine çok güzel eserlerle hizmet etmiş güzide sanatçıların, kendisini makamında ziyaret etmelerinden son derece mutlu olduğunu belirterek, Sizler Türk sinemasında hepimizin bildiği, tanıdığı başarılı isimlersiniz. Öncelikle sizleri makamımda ağırlamaktan son derece memnuniyet duyduğumu belirtmek istiyorum. Karadavut isimli filmin tamamının Boluda çekilip izleyiciye aktarılacak olması Bolu için oldukça önemli bir durum dedi.
     Film sayesinde hem Bolunun tanıtımının gerçekleşeceğini kaydeden Yılmaz, proje nedeniyle yönetmen ve diğer film ekibine teşekkür etti.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber Karadavut sinema filmi oyuncularından Bolu Belediyesine Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER