Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek,

Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası -Sivasın Şarkışla ilçesinde toplanan yardım malzemeleri, Hatayın Reyhanlı ilçesine gönderildi


SİVAS (A.A) - Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Bir Battaniye kampanyası kapsamında Sivasın Şarkışla ilçesinde toplanan yardım malzemeleri, Hatayın Reyhanlı ilçesine gönderildi.
     Verenel Derneği Şarkışla Temsilciliği tarafından toplanan yardım malzemeleri, Hatayın Reyhanlı ilçesinde çadır kentlerde yaşayan Suriyelilere gönderilmek üzere tıra yüklendi. Malzemeleri tıra yükleyen görevlilere ve vatandaşlara, çocuklar da yardım etti.
     Verenel Derneği Şarkışla Temsilciliği yetkilisi Recep İslamoğlu, desteklerinden dolayı Şarkışla Kaymakamı Davut Gül, Belediye Başkanı Kasım Gültekin ve İlçe Müftüsü Mehmet Cingöz ile sivil toplum örgütlerine ve duyarlı vatandaşlara teşekkür etti.
     Toplanan yardım malzemeleri arasında kuru gıda, patates, un, kahvaltılık ürünler, kışlık giysi, battaniye, katalitik ve elektrikli sobaların bulunduğunu belirten İslamoğlu, malzemelerin Reyhanlıdaki Verenel Derneği yetkililerine teslim edileceğini, ardından da çadır kentlerde yaşayan Suriyelilere ulaştırılacağını söyledi.
    
     Muhabir: Kemal Erdoğmuş
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Kış Geldi... Suriye İçin Bir Ekmek, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER