Mahalleler Yarışıyor projesi

Mahalleler Yarışıyor projesi -İl Emniyet Müdürülüğünce yürütülen proje kapsamında 100 öğrenciye LYS hazırlık kitapları dağıtıldı


ŞANLIURFA (A.A) - İl Emniyet Müdürülüğünce yürütülen Mahalleler Yarışı projesi kapsamında 100 öğrenciye LYS hazırlık kitapları dağıtıldı.
     Polisevinde gerçekleştirilen etkinlikte, Toplum Destekli Polislik Şube Müdürülüğü ekiplerince projeyle ilgili hazırlanan, kısa filimin gösterimi yapıldı. Öğrencilerle birlikte yemek yiyen polisler, daha sonra kitap dağıtımı yaptı.
     İl Emniyet Müdür Yardımcısı Alparslan Hersanlıoğlu, burada yaptığı konuşmada, Güvenli Hayat ve Güvenli Gelecek İçin Çocuk ve Gençler Sosyal Koruma ve Destek (ÇOGEP) programıyla ilgili kentte çeşitli projelerin devam ettiğini hatırlattı.
     Projelere vatandaşların ve öğrencilerin ilgisinin yoğun olduğunu ifade eden Hersanlıoğlu, şunları kaydetti:
     Bir süre önce Mahalleler Yarışıyor projesini başlattık. Projede 64 mahalle takımı futbol turnuvasında yarışıyor. Yakın bir zamanda final maçlarımız olacak. Kültürel ve sosyal faaliyetlerimiz devam ediyor. Emniyet teşkilatı olarak her zaman vatandaşlarımızla birlikte olmaya çalışıyoruz.
     Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Volkan Güneş ise ÇOGEP kapsamında kentte yaklaşık 16 proje yürütüldüğünü belirterek, maddi imkanları kısıtlı 30 öğrenciyi üniversite hazırlık kurslarına gönderdiklerini, bununla birlikte üniversiteye hazırlanan 17-24 yaş arası 100 öğrenciye de LYS hazırlık kitapları dağıtıklarını ifade etti.
    
     Muhabir: Yasin Dikme
     Yayıncı: Mehmet Güldaş
<< Önceki Haber Mahalleler Yarışıyor projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER