MODEF EXPO 2012 Mobilya ve Dekorasyon

MODEF EXPO 2012 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 10 Ekimde açılacak


BURSA (A.A) - İFOR Fuarcılık Şirketi tarafından İnegölde her yıl düzenlenen MODEF EXPO 2012 Mobilya ve Dekorasyon Fuarı 10-14 Ekim tarihlerinde İnegöl Uluslararası Fuar Merkezinde yapılacak.
     İnegöl Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) binasında gerçekleştirilen basın toplantısında konuşan İFOR Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Alinur Aktaş, fuarda birçok ilkin yaşanacağını söyledi.
     Aktaş, bu yılki fuara ilk kez, Ekonomi Bakanlığı İstanbul İhracatçılar Birliği desteği ile Azerbaycan, Birleşik Arap Emirlikleri, Cezayir, Fas, Fransa, Gürcistan, İran, Kazakistan, Kuveyt, Libya, Romanya, Rusya, Suudi Arabistan, Ukrayna ve Ürdünden alım heyetlerinin geleceğini söyledi.
     İnegölden de 152 firmanın katılacağını belirten Aktaş, fuar boyunca gelen yabancı heyetleri karşılamak üzere İngilizce ve Arapça bilen kişilerin stantlarda bulundurulacağını dile getirdi.
     25 bin metrekare kapalı alanda, 152 sektör temsilcisinin 7. MODEF EXPO ile İnegöle yeni bir vizyon katacağını ifade eden Aktaş, şunları kaydetti:
     Yeni pazarlarla, yeni firmalarla tanışacağız. Mevcut müşterilerimizle ilişkilerimizi daha da artıracağız. Lakin bunun da yeterli olmadığını, daha profesyonel çözümler gerektiğini biliyor ve bu doğrultuda çalışmalar yapıyoruz. 2. İhtisas Organize Sanayi Bölgesi, bunun için çok önemli bir avantaj. Ama fuarın profesyonel işbirlikleri ile etkisinin artırılması gayesindeyiz. İnşallah çalışmaları sonuçlandırdığımızda kamuoyu ile paylaşacağımız yap-işlet-devret modeliyle yeni fuar alanı ve fuar organizasyonu ile İnegölde mobilya daha da şaha kalkacak.
    
     Muhabir: Şaban Kılıçcı / Büşra Nur Özcan
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber MODEF EXPO 2012 Mobilya ve Dekorasyon Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER