Polislikte Uygulamalı Durum Eğitimi

Polislikte Uygulamalı Durum Eğitimi -Manisa Emniyet Müdürü Yunus Çetin: Değişen şartlar ve günün gereklerini göz önüne alarak polisimizin hizmet içi eğitimini önemsiyoruz


MANİSA (A.A) - Manisa Emniyet Müdürü Yunus Çetin, Değişen şartlar ve günün gereklerini göz önüne alarak polisimizin hizmet içi eğitimini önemsiyoruz dedi.
     Çetin, Manisa Emniyet Müdürlüğünde düzenlenen etkinlikte, Polislikte Uygulamalı Durum Eğitimi ile ilgili bilgi verdi. Eğitimin Türkiyede ilk uygulandığı illerden birinin de Manisa olduğunu belirten Çetin şöyle konuştu:
     Değişen şartlar ve günün gereklerini göz önüne alarak polisimizin hizmet içi eğitimini önemsiyoruz. Bu kapsamda Manisa polisinin suçla ve suçlularla mücadelede başarısına başarı katacak eğitimi hayata geçirdik. Hedefimiz, uygulamalı olarak verilen bu eğitimle suçluları kısa sürede etkisiz hale getirebilen, gerektiği zaman yasaların verdiği yetkiler çerçevesinde profesyonel anlamda hareket edebilen, halkımıza güven veren polislik anlayışının oluşmasıdır. Manisa polisini aldığı eğitimle, vatandaşa yaklaşımı, suçla mücadelesiyle örnek hale getirmek istiyoruz. Polislikte Uygulamalı Durum Eğitimi, il merkezi ve ilçelerde asayiş ekipleri ile polis merkezlerinde görev yapan polislere dönemler halinde verilecek.
    
     Muhabir: Turgay Duyar
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber Polislikte Uygulamalı Durum Eğitimi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER