Tarihe yolculuk projesi

Tarihe yolculuk projesi -Proje kapsamında Digor Lisesinde okuyan bir grup öğrenci, Kars Kalesini gezdi


KARS (A.A) - Kars Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen Tarihe yolculuk projesi kapsamında Digor Lisesinde okuyan bir grup öğrenci, Kars Kalesini gezdi.
     Toplum Destekli Polislik Şube Müdürü Yahya Çolak, Digordan gelen ve tarihi kaleyi ilk kez görme fırsatı bulan çocuklara kale hakkında bilgi verdi.
     Digorlu öğrenciler daha sonra kale üzerinde bulunan bir kafede Emniyet Müdürü Ercan Çakmakla bir araya gelerek sohbet etti.
     Çakmak, burada yaptığı konuşmada, herkesin bir hedefinin bulunması, ortaya konulan hedefe ulaşılması için çok çalışılması gerektiğini ifade etti.
     Çakmak, akü fabrikasında çalışan bir işçinin oğlu olduğunu dile getirerek, Biz çok çalıştık. Liseden sonra polis koleji, kuleli ve deniz lisesi imtihanlarına girdim. Kuleliyi de kazandık, polis kolejini de kazandık ama beni polis kolejine götüren bir kiracımız vardı. O olduğu için polis kolejini tercih ettim. Ben çok çalışırdım dedi.
     Öğrencilere ufuklarının geniş olması yönünde çağrıda bulunan Çakmak, Doktor olalım, pilot olalım, milletvekili olalım Milletvekillerimiz Karsın çocukları. Onun için hedefimiz büyük olsun diye konuştu.
     Çakmak, konuşmasının ardından çocuklara çeşitli hediyeler verdi.
    
     Muhabir: Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Tarihe yolculuk projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER