Trafikte Bir Gün projesi

Trafikte Bir Gün projesi -Proje kapsamında ortaokul öğrencilerine, trafik kuralları hakkında teorik ve uygulamalı eğitim verildi


ADANA (A.A) - Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Ulaştırma Şube Müdürlüğünün organize ettiği Trafikte Bir Gün projesi kapsamında, ortaokul öğrencilerine trafik kuralları hakkında teorik ve uygulamalı bir günlük eğitim verildiği bildirildi.
     Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Trafik Şube Müdürlüğünde düzenlenen eğitime katılan Seyhan Abdürrahim Karakoç İlköğretim etiket' title='Okul haberleri'>Okulu öğrencilerinin, trafik polislerinden trafik kuralları hakkında çeşitli bilgiler aldığı belirtildi.
     Okuldan 10 öğrencinin yanlarında rehber öğretmenleri ile uygulamalı ve teorik eğitime tabi tutuldukları, öğrencilere trafik ile ilgili çizgi film izlettirildiği kaydedildi.
     Açıklamada Trafik bilincinin kazandırılmasını arzuladığımız geleceğimizin teminatı öğrencilerimize balon, broşür, kalem, etiket gibi hediyeler verilerek çocuklarımızın daha dikkatli ve kurallara uyan birey haline geldiklerini görmemiz bizleri mutlu etmiştir ifadeleri de yer aldı.
     Proje kapsamındaki eğitimlerin her hafta farklı okul öğrencileriyle sürdürüleceği bildirildi.
    
     Muhabir: İbrahim Erikan
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Trafikte Bir Gün projesi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER