Türkiyenin Merhamet Eli fotoğraf sergisi

Türkiyenin Merhamet Eli fotoğraf sergisi -Anadolu Ajansı tarafından Şanlıurfada Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları kapsamında açılan sergi, yoğun ilgi görüyor


ŞANLIURFA (A.A) - Anadolu Ajansı (AA) tarafından Şanlıurfada Uluslararası Halil İbrahim Buluşmaları kapsamında açılan Türkiyenin Merhamet Eli fotoğraf sergisi, yoğun ilgi görüyor.
     AAnın basın sponsorluğunda, bu yıl 6ncısı yapılan Uluslararası Halil İbrahim Buluşmalarının ilk gününde Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, AK Parti Şanlıurfa milletvekilleri Seyit Eyyüpoğlu, Abdülkerim Gök ve Mehmet Akyürek tarafından tarihi Balıklıgöl Yerleşkesinde açılan sergide Türkiyenin, Somali ve Arakan gibi bölgelerde gerçekleştirdiği yardımların fotoğrafları yer alıyor.
     Etkinlikler kapsamında açılan ve Vali Güvençin isteği üzerine süresi uzatılan sergide, AA foto muhabirleri tarafından çekilen, 60 fotoğraf yer alıyor.
     Tarihi Balıklıgöl Yerleşkesinde 3 günden bu yana devam eden sergiyi gezen vatandaşlar, fotoğrafları çok etkileyici bulduklarını belirterek, bu bölgelere yardımların devam etmesini istedi.
    
     Muhabir: Eşber Ayaydın / Mehmet Güldaş
     Yayıncı: Şükran Yücel
<< Önceki Haber Türkiyenin Merhamet Eli fotoğraf sergisi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER