Yeter ki İnsan Ol Buluruz Bir

Yeter ki İnsan Ol Buluruz Bir Ortak Yol isimli AB projesi kabul edildi


SİVAS (A.A) - Ulaş Lisesi adına hazırlanan Yeter ki İnsan Ol Buluruz Bir Ortak Yol isimli AB projesinin ön teklifi kabul edildi.
     Proje sorumlusu Ulaş Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Osman Hökkeş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, projenin tam teklifinin verilmesi için proje ekibiyle çalışmaya başladıklarını belirtti.
     Hökkeş, uzun uğraşlar ve çalışmalar sonucunda ortaya koydukları projenin hak ettiği değeri bulduğunu, 96 bin avro hibenin Ulaş ilçesine kazandırılacağını söyledi.
     Projeyi ilçede görev yapan öğretmenlerden Birsen Şentürk, Ferhat Gencer, Engin Tepe, Ramazan Baker, Taylan Soytürk ve Gamze Öney ile hazırladıklarını ifade eden Hökkeş, Projedeki amacımız, aynı coğrafyada yaşayan insanlar arasında, farklılıklara saygıyı ve hoşgörüyü destekleyecek ortamlar oluşturarak, kültürler arası etkileşimi sağlayarak, farkındalık yaratmak ve demokrasiyi okullar aracılığıyla evlere ve sokaklara taşıyacak aktiviteler geliştirmek dedi.
     Proje ofisi ve merkezi oluşturulacağını dile getiren Hökkeş, proje kapsamında ilçedeki eğitimciler, kamu kuruluşları ve sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Çetin Karaçoban
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber Yeter ki İnsan Ol Buluruz Bir Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER