10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -Giresun Valisi Şahin, mesaj yayımladı


GİRESUN (A.A) - Giresun Valisi Dursun Ali Şahin, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Vali Şahin mesajında, basının geçmişte olduğu gibi bugün de toplumsal yaşantıda çok önemli bir yeri olduğunu belirterek, şöyle devam etti:
     Gücünü halktan alarak gece gündüz ve tatil demeden çalışan basın mensuplarının ağır ve zor şartlarda çalıştığı da bilinen bir gerçektir. Doğru, ilkeli ve tarafsız görev anlayışıyla kamuoyunu bilgilendiren basın, toplumu düşünmeye, araştırmaya ve doğru sonuçlara ulaşmaya yönlendiren en etkili araçlardan biridir. Bundan dolayı gazetecilik, günümüzün en dinamik ve fedakarlık isteyen mesleklerinin başında gelmektedir. Fedakarca çalışan ve kamu görevi yapan basın mensuplarımızın çalışma şartlarını kolaylaştırmak, onlara gereken desteği ve katkıyı sağlamak, hepimizin görevidir.
     Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürkün de basının önemini, Basın, milletin müşterek sesidir. Bir milleti aydınlatma ve irşatta, bir millete muhtaç olduğu fikri gıdayı vermekte, hulasa bir milletin hedefi saadet olan müşterek bir istikamette yürümesini teminde, basın başlı başına bir kuvvet, bir mektep, bir rehberdir sözleriyle dile getirdiğini kaydeden Şahin, Giresunda yayın yapan gazete, radyo, internet ve televizyonlar başta olmak üzere medyanın her türlü kolunda çalışan tüm basın çalışanlarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutladı.
    
     Muhabir: Eyüp Elevülü
     Yayıncı: Orhan Topal
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER