10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik: -Ulusal ve yerel medyamız üstlenmiş olduğu misyonuyla her zaman bağımsız davranmakta ve gerçekleri tüm çıplaklığıyla halkımıza sunarak, demokrasimizin yaş


BURDUR (A.A) - AK Parti Burdur Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Bayram Özçelik, ulusal ve yerel medyanın üstlenmiş olduğu misyonuyla her zaman bağımsız davrandığını ve gerçekleri tüm çıplaklığıyla halka sunarak, demokrasinin yaşamasında ve gelişmesinde önemli görevler üstlendiğini bildirdi.
     Özçelik, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, dünden bugüne önemli mesafe kat eden, üst düzey yöneticilik bakımından kökten bir değişim geçirmeye devam eden medyanın yalnızca gerçekleri yansıtan, kendi içinde öz eleştirisini yapabilen, doğru yansız özgür anlayışı ve demokrasinin gereği olan çok seslilik yapısıyla üstlendiği rolün hayati öneme sahip olduğunu kaydetti.
     Medyanın toplumun gözü ve kulağı olduğunu belirten Özçelik, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Ulusal ve yerel medyamız üstlenmiş olduğu misyonuyla her zaman bağımsız davranmakta ve gerçekleri tüm çıplaklığıyla halkımıza sunarak, demokrasimizin yaşamasında ve gelişmesinde önemli görevler üstlenmektedir. Medyamız halkımızın ülkemizde ve ilimizde olan gelişmelerden zamanında ve doğru bir şekilde haberdar olmasını, her türlü iklim ve şartlarda günün her saatinde tüm olumsuz şartlara rağmen basın meslek ilkeleri doğrultusunda görev bilinci içerisinde sürdürmekte olup, bu davranışları her zaman takdire şayandır. Tüm basın mensuplarımızın Çalışan Gazeteciler Gününü en içten dileklerimle kutlar, çalışmalarında ve meslek hayatlarında başarılar dilerim.
    
     Muhabir: Gökmen Yüce
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER