10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü -Ekonomi Bakan Yardımcısı Sever kutlama mesajı yayımladı


MERSİN (A.A) - Ekonomi Bakan Yardımcısı Mustafa Sever, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle kutlama mesajı yayımladı.
     Sever, mesajında, gazeteciler toplumun bilgilenmesi ve bilinçlendirilmesinde, milli birlik, beraberlik, barış ve güven ortamının güçlenmesinde önemli bir yere sahip olduğunu belirtti.
     Gazetecilerin görevlerini layıkıyla yaptıkları toplumlarda, kamuoyunun da hakkıyla bilgileneceğini ifade eden Sever, şunları kaydetti:
     Gazetecilerin görevini layıkıyla yaptığı yerde demokrasi gelişir. İnsan haklarının korunması, anayasal düzenin tesisi ve vatandaşlarımızın gelişmelerden haberdar olması noktasında gazetecilerimizin önemi büyüktür. Gazetecilerimiz görevlerini ifa ederken, ne derece fedakarlık içerisinde çalıştıklarını, yerel basında görev yapan değerli gazeteci arkadaşlarımdan dolayı yakinen biliyorum. Gazetecilerimizin görevlerini rahat ve en iyi şekilde yapabilmeleri için, toplum olarak elimizden geleni yapmamız gerektiğini bir kez daha ifade etmek istiyorum. Bu düşüncelerle basın çalışanlarının haklarını düzenleyen yasanın yürürlüğe girmesinin yıl dönümü olan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününü kutluyor, değerli gazeteci kardeşlerimizin çalışmalarında başarılar diliyorum.
    
     Muhabir: Mesut İnce / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER