11 yaşındaki çocuğun darbedildiği iddiası

11 yaşındaki çocuğun darbedildiği iddiası -Adanada, annesinin erkek arkadaşı tarafından başına sandalyeyle vurularak darbedildiği öne sürülen çocuk, tedavi altına alındı


ADANA (A.A) - Adanada annesinin erkek arkadaşı tarafından başına sandalyeyle vurularak darbedildiği öne sürülen çocuk, tedavi altına alındı.
     Merkez Seyhan ilçesi Pınar Mahallesi Ali Bozdoğanoğlu Bulvarındaki bir apartmandan aile içi şiddet yaşandığına ilişkin ihbar üzerine olay yerine giden polis ekipleri, 11 yaşındaki ilköğretim öğrencisi A.Gyi baygın halde buldu.
     Ambulansla Çukurova Dr. Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesine kaldırılan A.G, başından darbe alması dolayısıyla beyin travması şüphesiyle gözlem altına alındı.
     Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerinin hastanede görüştüğü A.Gnin, Annem boşandıktan sonra erkek arkadaşı evimize gelip annemi de beni de dövüyordu. Bugün de annemi dövmek istedi. Ben araya girince bana saldırdı. Yerden aldığı sandalyeyi kafama vurdu. Komşular gelince kaçtı diye ifade verdiği belirtildi.
     Hastaneye aynı ambulansla gelen anne T.Y, basın mensuplarına tepki gösterdi. T.Y, çocuğu kendisinin dövdüğünü belirterek, Sevgilim yok. Oğlum yaramazlık yaptı, ben de biraz vurdum. İnsan evladını dövemez mi- Öfkelendim, ben dövdüm, sevgilim yok. Bir şeyi yok, kontrol amacıyla hastaneye getirildi diye konuştu.
     Zanlının yakalanması için polis çalışma başlattı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber 11 yaşındaki çocuğun darbedildiği iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER