12 Belediye için Çevre ve Şehircilik

12 Belediye için Çevre ve Şehircilik Bakanlığından 750 bin lira nakdi destek


NİĞDE (A.A) - Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Niğdede 12 Belediye için 750 bin lira nakdi destek sağladı.
     AK Parti Niğde Milletvekili Alpaslan Kavaklıoğlu yaptığı açıklamada, 12 belediyenin çevre kirliliği giderilerek halk sağlığının korunması amacıyla Çevre ve Şehircilik Bakanlığından toplam 750 bin lira nakdi destek sağlandığını belirtti.
     Niğde Belediyesine 400 bin, Sazlıca Belediyesine 50 bin, Çamardı, Çiftlik, Gümüşler, Kitreli, Yeşilgölcük, Yıldıztepe, Bozköy, Divarlı, Bahçeli ve Dündarlı belediyelerine ise 30ar bin lira olmak üzere toplamda 750 bin lira destek sağlandığına dikkati çeken Kavaklıoğlu, şunları kaydetti:
     Bu destekle gerekli araç, gereç ve ekipmanın sağlanması, bakım onarımların yapılması ve ihtiyaç duyulan tesislerin kurularak olumsuzlukların giderilmesi yoluyla çevre kirliliğinin giderilerek modern bir yerleşim birimi haline gelmesine katkı sağlanacak. İlbanktan Dündarlı ve Kayırlı Belediyelerine alt yapı projeleri için 50şer bin liralık destek aktarıldı.
     Yerel yönetimlerle çevre dostu belediyecilik uygulamalarını hayata geçirmek için uyum içerisinde çalışmaya devam edeceklerini vurgulayan Kavaklıoğlu, Altunhisar, Çamardı, Divarlı ve Konaklı belediyelerine de 17 Ocakta çöp araçları teslim edileceğini belediyelere desteklerinin devam edeceğini belirtti.
    
     Muhabir: Betül Abbak
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber 12 Belediye için Çevre ve Şehircilik Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER