Doğa Fotoğrafçıları ve Doğa Sporları

Doğa Fotoğrafçıları ve Doğa Sporları Derneğinin gezileri devam ediyor


NİĞDE (A.A) - Niğde Doğa Fotoğrafçıları ve Doğa Sporları Derneğinin gezileri devam ediyor.
     Niğdede yürüyüş ve fotoğrafçılık için uygun mekanların olmasının avantajını yakalayan dernek üyeleri sık sık geziye çıkıyor.
     Dernek Başkanı Adnan Emişçi AA muhabirine yaptığı açıklamada, Doğa Fotoğrafçıları ve Doğa Sporları Derneğinin kurulmasında ki en önemli amacın doğa bilincini yürüyüş yaparak yada fotoğrafçılık sanatıyla insanlara aşılamak olduğunu kaydetti.
     7 ay önce kurulan derneğin yaklaşık 60 üyesi bulunduğunu belirten Emişçi, şunları ifade etti:
     Hedefimiz üye sayısını arttırmak değil, gönül birlikteliği ve doğayla baş başa olmayı sağlamak. Derneğimizi kurduğumuzdan bu güne kadar düzenlediğimiz gezilere ailesi ile katılan üyelerimiz var. 4 ile 55 yaş arasında dağ, taş demeden, uyum içerisinde gezilerimize büyük bir zevkle geliyorlar. Her meslekten olduğu gibi Niğde Üniversitesi öğrencilerinden de zaman zaman katılım oluyor. Gezi ücretlerini makul tutmaya çalışıyoruz. Derneğimiz kendi yağıyla kavrulan bir dernek. Gezi ortamlarında çok güzel arkadaşlıklar kuruluyor. Oluşturduğumuz internet sitesinde 160 takipçimiz var. Fotoğraflarımızı sitede paylaşıyoruz. Şu ana kadar Kapodokya da, Aşk Vadisi, Bağlıdere, Güvercinlik vadisi, Çamardında Emli vadisi, Ulukışla Belemedik, Adıyaman, Nemrut, Şanlı Urfa, Atatürk Barajı, Göbekli Tepe, Karahisalı Varda Köprüsü ve son olarak Kapodokya Kızılçukur Vadisin de 10 kilometre yürüyüş ve fotoğraf çekimleri gerçekleştirdik. Bundan sonra ki gezimiz ise Kar konulu Erciyes ve Çamardı Aladağlar da olacak.
     Emişçi, genel kurul toplantısının 20 Ocakta yapılacağını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Betül Abbak
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber Doğa Fotoğrafçıları ve Doğa Sporları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER