18 Mart Şehitleri Anma Günü ve

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü -AK Parti Niksar İlçe Başkanı Yıldız, mesaj yayımladı


TOKAT (A.A) - AK Parti Niksar İlçe Başkanı Abdullah Yıldız, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.
     Yıldız, mesajında, Çanakkale Zaferinin var olma mücadelesine sahne olmuş, zaferle sonuçlanmış önemli bir dönemeç olduğunu belirtti.
     Çanakkale Zaferinin tarihe altın harflerle, gönüllere de sevgi ve şükran duygularıyla yazılmış fedakarlık ve feragat destanı olduğunu vurgulayan Yıldız, şunları kaydetti:
     Hiçbir etnik, dini ve bölgesel ayrımcılık yapmadan, topyekun, kardeşçe kucaklaşarak, özgürlüklerimize ve demokrasimize sahip çıkarak, tarihimizden dersler çıkararak, yarınlara emin adımlarla yürümeliyiz. Canlarını vatan ve millet uğruna feda eden kahraman ecdadımızı rahmetle anıyoruz. Çanakkale Zaferimizin 98. yıl dönümü, milletimize kutlu ve mübarek olsun. Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, şehitlerimizin ruhları şad, mekanları cennet olsun.
    
     Muhabir: Recep Bilek
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER