20. Yörük Türkmen Şöleni

20. Yörük Türkmen Şöleni -Antalya Yörükler Derneğince gerçekleştirilecek şölende konser, sergi, söyleşiler düzenlenecek


ANTALYA (A.A) - Antalya Yörükler Derneğince düzenlenecek 20. Yörük Türkmen Şöleninde konser, sergi ve söyleşilerin yer alacağı bildirildi.
     Antalya Yörükler Derneğinden yapılan açıklamaya göre, Düzlerçamı mevkisinde 5 Mayısta düzenlenecek şölene çok sayıda Yörük ve Türkmen derneğinin başkanları, Yörük il beyleri ve vatandaşlar katılacak.
     Etkinliklerin düzenleneceği alana "Sanat obası"nın kurulacağı bildirilen açıklamada, alanda ressam İlknur Bakış ve Nuray Maydanın resim sergilerinin açılacağı, gazeteci-yazar Banu Avarın da imza günü düzenleyeceği kaydedildi. Şölende, Kıraç, Tuğba Ger, Musa Taş, Sevilay Gök, Mustafa Aksoy ve Avşarların konser vereceği ve bazı halkoyunları gruplarının gösteri yapacağı dile getirildi.
     Etkinlikler kapsamında Mustafa Ali Kasapın "Zeybek kadınlar" isimli resim sergisinin 3 Mayısta Terra City Alışveriş Merkezinde açılacağı bildirildi. Etkinliklerde Yörük Kültür Merkezinde yazarlar Osman Şahin, Zeki Oğuz, Buket Şahin ve Çınar Arıkan ile Şairler Muhammet Güzel ve Abdullah Ayatanın imza günü düzenleyecekleri açıklandı.
    
     Muhabir: Süleyman Elçin
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 20. Yörük Türkmen Şöleni Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER