Futbol: Spor Toto 2. Lig

Futbol: Spor Toto 2. Lig -Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Kızıltan: "Play-offta çok sağlam oynayan bir takım olacağımıza inanıyorum"


MALATYA (A.A) - Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup ekiplerinden Yeni Malatyasporun teknik direktörü Özcan Kızıltan, play-offta çok sağlam oynayan bir takım olacaklarına inandığını söyledi.
     Kızıltan, Nurettin Soykan Tesislerinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ligde kalma mücadelesi veren Çamlıdere Şekerspora karşı cumartesi günü önemli bir maça çıkacaklarını belirtti.
     Rakiplerinin, karşılaşmadan 3 puan çıkarabilmek için bütün gücünü ortaya koyacağını dile getiren Kızıltan, play-offu garantilemek için deplasmandaki bu maçı kazanmak istediklerini kaydederek, "Bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılacak gücümüz ve kalitemiz var. 9 haftadır kaybetmiyoruz. Öz güveni yükselen, her geçen gün fiziksel ve taktiksel olarak daha iyi olan bir takım haline geldik. Bunu daha da geliştirmeye çalışacağız" dedi.
     Göreve geldiğinde, takımın play-offa kalmasını hedeflediğini belirten Kızıltan, hedefe yaklaştıklarını söyledi. Takım savunmasını daha iyi hale getirmeye çalıştıklarını ifade eden Kızıltan, "Takımımızın geldiği noktadan, verdiği mücadeleden ve ortaya koyduğu performanstan memnunum. Play-offta çok sağlam oynayan bir takım olacağımıza inanıyorum. Biz hem doğru savunma hem de doğru atak yapmak istiyoruz. Bunu yapabilecek gücümüz ve kalitemiz var" diye konuştu.
    
     Muhabir: Mehmet Emin Göresiye / Tuba Karahan
     Yayıncı: Ahmet Ekici
<< Önceki Haber Futbol: Spor Toto 2. Lig Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER