2013 Akdeniz Oyunlarına doğru

2013 Akdeniz Oyunlarına doğru -Mersin Valisi Güzeloğlu, kaba inşaatı yüzde 90 oranında biten atış poligonu tesislerinin 13 Mayısta tamamlanacağını bildirdi


MERSİN (A.A) - Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında Erdemli ilçesinde inşaatı devam eden Trap-Skeet Atış Poligonu inşaatında incelemelerde bulundu.
     Proje sorumlusu Kahraman Ocaktan tesisle ve çalışmalarla ilgili bilgi alan Güzeloğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 6 yılda tamamlanması gereken bir çalışmayı 2 yıl gibi kısa sürede yapmanın bir Türk mucizesi olduğunu belirterek, atış poligonu inşaatındaki çalışmaların son derece hızlı bir şekilde devam ettiğini söyledi.
     Poligonun yanı sıra 100 kişi kapasiteli sosyal tesisin de bitirileceğini ifade eden Güzeloğlu, Tesislerle ilgi firma sahipleri azimli çalışmayla kısa zamanda çok önemli mesafeler kat ettiklerini görmekteyiz. 20 Haziranda başlayacak olan Akdeniz Oyunları için Erdemlide yapılacak atış poligonumuzun kaba inşaatının yüzde 90ı tamamlanmış durumda. Çevre düzenlemesi ve diğer çalışmalarla birlikte tesis 13 Mayısta hazır hale getirilmiş olacak dedi.
     Güzeloğlu, çalışmalar tamamlandıktan sonra Mersinin uluslararası bir atış poligonunu dünya sporuna kazandırmış olacağını dile getirerek, Bu çalışmaların Mersinimize kazandırılmasında büyük katkıları olan başta Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan, Ekonomi Bakanımız Zafer Çağlayan, Spor Bakanımız Suat Kılıç ve milletvekillerimize çok teşekkür ediyorum diye konuştu.
     Güzeloğluna incelemeler sırasında Vali Yardımcısı Ahmet Hikmet Şahin, Erdemli Kaymakamı İbrahim Özefe, Akdeniz Oyunları Koordinatörü Bekir Korkmaz, Gençlik Hizmet ve Spor İl Müdürü İlhan İbrahim Koç, Erdemli Belediye Başkan Vekili Habib Gürgah da eşlik etti.
    
     Muhabir: Derviş Çömez
     Muhabir: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber 2013 Akdeniz Oyunlarına doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER