23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -Siirtte Valilik makamına oturan 8. sınıf öğrencisi Eroğlan, kentin tanıtımına ağırlık vereceğini belirtti


SİİRT (A.A) - 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları çerçevesinde valilik makamına oturan 8. sınıf öğrencisi Halide Kutlualp, kentin tanıtımına ağırlık vereceğini belirtti.
     Milli Eğitim Müdürü Fethi Suay ile Vali Ahmet Aydın tarafından kabul edilen İrem Eroğlan, daha sonra makam koltuğuna oturdu. Siirtin tanıtımına ağırlık verilmesi gerektiğini belirten Eroğlan, kentin çok güzel olduğunu, ancak tanıtım konusunda yeteri kadar çalışma yapılamadığını söyledi.
     Okulları için spor salonu isteyen Eroğlan, okulu yaptıran iş adamı Hakan Bilal Kutlualp ile telefon görüşmesi yaparak destek istedi. Kutlualp, mayıs ayında Siirtte geleceğini ve salonu yaptıracağını dile getirdi.
     Vali Aydın, Eroğlan ve beraberindeki öğrencilere hediye verdi.
     Cumhuriyet İlköğretim Okulu 4. sınıf öğrencisi Rahşan Esen de belediye başkanlığı makamını Belediye Başkanı Selim Sadaktan devralarak, kısa bir süreliğine belediye başkanı oldu.
    
     Muhabir: Ayhan Mergen / Nurten Aslan
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER