23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı -Büyükşehir Belediye Başkanı Toçoğlu: -"Çocuklarımızın aydınlık yarınlarla buluşmasının yolu milli egemenliğimizi güçlendirmekten geçer"


SAKARYA (A.A) - Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, çocukların aydınlık yarınlarla buluşmasının yolunun milli egemenliği güçlendirmekten geçtiğini kaydetti.
     Toçoğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınlayarak, Türkiye Cumhuriyetinin 93 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde, bağımsızlığı ve özgürlüğü teminat altına aldığını vurguladı.
     23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının, kendilerine bırakılan en önemli emanetlerden biri olduğuna işaret eden Toçoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     "Bizlere bırakılan bu emanetin heyecanı ve sorumluluğuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çocuklarımızın aydınlık yarınlarla buluşmasının yolu ulusal egemenliğimizi güçlendirmekten geçer. Milli egemenlik, adalet ve eşitliğinin temelidir. Bu şuur ve bilinçten hiçbir zaman uzaklaşmadan yolumuza devam edeceğiz. Milletimizden aldığımız güçle bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonra da durmadan çalışacağız. Bu vesileyle vatandaşlarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını kutluyorum."
    
     Muhabir: Çağrı Turgut
     Yayıncı: Atakan Çelik
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER