23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlanıyor -CHP Sivas İl Başkanlığı stant kurup çocuklara oyuncak ve pamuk şeker dağıttı


SİVAS (A.A) - CHP Sivas İl Başkanlığı, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla çocuklara oyuncak ve pamuk şekeri dağıttı.
     Cumhuriyet Meydanında toplanan partililer, Atatürk Anıtına çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından grup, Cumhuriyet Meydanında basın açıklaması yaptı.
     CHP Sivas İl Başkanı Ulaş Karasu, Atatürkün Türk ulusuna ve Türk çocuklarına duyduğu güvenin bir ifadesi olarak 23 Nisanı çocuklara armağan ettiğini belirtti.
     Karasu, "Türk ulusu 93 yıl önce içteki ve dıştaki düşmanları nasıl dize getirdiyse bugün de ülkemiz üzerinde oynana oyunlara geçit vermeyecek, Mustafa Kemal Atatürkün gösterdiği yolda ilerlemeye devam edecektir. Bu duygularla başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere silah arkadaşlarını, bu bayrak altında özgürce yaşamımızı sağlayan şehitlerimizi bir kez daha saygı ve rahmetle anıyoruz" diye konuştu.
     Karasunun açıklamasının ardından kurulan stantta çocuklara oyuncak ve pamuk şeker dağıtıldı.
    
     Muhabir: Seyit Ahmet Eksik
     Yayıncı: Önder Felek
<< Önceki Haber 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER