25. Finike Festivaline doğru

25. Finike Festivaline doğru -Dört gün sürecek festivaldeki etkinlik programı belli oldu


ANTALYA (A.A) - Finikede bu 25incisi yapılacak Geleneksel Finike Festivallerinin programının açıklandı.
     Finikede bu yıl 28 Haziran-1 Temmuz tarihlerinde 25incisi gerçekleştirilecek Geleneksel Finike Festivalinin etkinlik programı belirlendi.
     Finike Belediye Başkanı Nail Dülgeroğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bu yıl festival etkinliklerinin yanı sıra değişik zamanlarda çeşitli sosyal etkinlikler de düzenleneceğini söyledi.
     Festivalin 28 Haziranda açılış töreniyle başlayacağını ifade eden Dülgeroğlu, dört gün süreyle Atiye, İsmail YK, Mustafa Ceceli ve Sılanın konser vereceğini anlattı. Festivalde konserlerin yanı sıra dans gösterileri ve diğer etkinliklerin de yer alacağını belirten Dülgeroğlu, Finike ve ilçe yerleşim yerlerinden gelenlerin gönüllerince eğlenerek dolu dolu bir festival geçirmeleri için çaba sarf etiklerini kaydetti.
     Dülgeroğlu, "25 yıldır halkımızın birlik ve beraberliğini ön planda tutarak, eğlenceli güzel vakitler geçirmesi arzusuyla festival düzenliyoruz. Bu yılki festivalimiz için komitemizi oluşturduk ve festival programımızı belirledik" dedi.
     Bu yıl Ramazan ayında da bu ayın manevi havasına uygun programlar yapmayı planladıklarını belirten Dülgeroğlu, ayrıca gelecek yıllarda festivallerin Ramazan ayına rastlamasından dolayı etkinlik programlarında bu yönde değişiklik yapılacağını dile getirdi.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 25. Finike Festivaline doğru Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER