3. Kuşadası Kardeş Kentler Festivali

3. Kuşadası Kardeş Kentler Festivali -Kardeş kentlerden festivale katılan konuklar, kazı çalışmalarının sürdüğü Kadıkalesine ve turistik merkezlere ziyarette bulundu


AYDIN (A.A) - 3. Kuşadası Kardeş Kentler Festivaline katılan yabancı konuklar, kazı çalışmalarının sürdüğü Kadıkalesine ve turistik merkezlere ziyarette bulundu.
     Festival dolayısıyla Kuşadasında bulunan Gürcistan İzmir Konsolosu Makvala Kharebava, Batum Belediye Başkan Yardımcısı Natia Surguladze, Prizren Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Lopar, Samos Belediye Başkanı Stelyo Thanos, Marl Belediye Başkanı Werner Arnt, Monterey Belediye Meclis Başkanı Nancy Selfridge, Romanya İzmir Konsolosu Cosmin Lotreanu, Yunanistan İzmir Başkonsolosu Theodore Tsakiris ve Creil Belediye Meclis Başkanı Eric Montesin de yer aldığı heyet, düzenlenen geziye katıldı.
     İlk olarak kazı çalışmalarının sürdüğü Kadıkalesini inceleyen heyet, Oleatrum Zeytinyağı Müzesi ve Kuşadası Golf Tesislerine ziyarette bulundu.
     Ziyaret sonunda İsmail Cem Barış ve Dostluk Meydanında kardeş kentlerden ekiplerin katılımıyla folklor gösterisi sunuldu.
    
     Muhabir: Eşber Okayer / Efsun Yılmaz
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber 3. Kuşadası Kardeş Kentler Festivali Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER