49. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu

49. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu -Turun 147 kilometrelik Göcek-Marmaris etabı, 25 takımdan 185 sporcunun katılımıyla başladı


MUĞLA (A.A) - 49. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun 147 kilometrelik Göcek-Marmaris etabı, 25 takımdan 185 sporcunun katılımıyla başladı.
     Göcek Marina önünde başlayan turun startını Muğla Vali Yardımcısı Faruk Necmi Kurt, Fethiye Kaymakamı Ekrem Çalık, Göcek Belediye Başkanı Recep Şatır ve Türkiye Bisiklet Federasyonu Başkanı Emin Müftüoğlu birlikte verdi.
     Müftüoğlu, gazetecilere yaptığı açıklamada, 25 takımdan 185 sporcunun katıldığı Göcek-Marmaris etabına, bazı sporcuların sakatlandığı için katılamadığını söyledi.
     Dün gerçekleştirilen Antalya-Elmalı etabının sporcuları zorladığını belirten Müftüoğlu, "Dün çok zor bir etabın ardından bugünkü Göcek-Marmaris etabı daha stabil. Yarın ise sporcularımızı 183 kilometrelik çok daha zor Marmaris-Turgutreis etabı bekliyor" dedi.
     Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu ile Fethiyenin her noktasına ulaşmaya çalıştıklarına değinen Müftüoğlu, önceki yıllarda tur sayesinde Ölüdenizi tanıttıklarını, bu yıl ise Fethiyenin önemli bir diğer turizm merkezi Göceki tanıtacaklarını dile getirdi.
     Müftüoğlu, 49. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turunun Muğla bölgesinin tanıtımına önemli katkılar sağladığını kaydetti.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber 49. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER