500 kilo mavi kapağa 3 tekerlekli

500 kilo mavi kapağa 3 tekerlekli sandalye -Bir yılda 500 kilo mavi kapak toplayan emekli öğretmen, aldığı 3 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerinin kullanımına sunuyor


ANTALYA (A.A) - Finikede bir yılda 500 kilo mavi kapak toplayan emekli öğretmen, aldığı 3 adet tekerlekli sandalyeyi ihtiyaç sahiplerinin kullanımına sunuyor.
     Finike Halk Pazarında esnaflık yapan emekli öğretmen Şerife Doğan, diğer esnaf ve yardımsever vatandaşların destekleriyle mavi kapaklar toplayarak üç tekerlekli sandalye aldı. Sandalyeleri halk pazarı içinde iş yerinin önüne koyan Doğan, sandalyeyi ihtiyaç duyan kişilerin kullanımına sunuyor.
     Finike Güçsüz, Kimsesiz Yardımlaşma Derneğinin yönetiminde bulunan Doğan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sandalyeleri iş yerinin önüne koyduğunu ve ihtiyaç sahibi olan kişilerin oradan alıp kullandıklarını söyledi.
     Her bireyin engelli adayı olduğunu dile getiren Doğan, Mavi kapak kampanyasına biz de dahil olmak istedik. Bir yılda topladığımız 500 kilo mavi kapak ile de 3 tekerlekli sandalye temin ettik. Şimdi ihtiyacı olan bu sandalyeleri buradan alıp kullanabiliyor. Kendisine yeni bir sandalye aldığında ya da sandalyeye ihtiyacı kalmadığında bizden aldıkları sandalyeleri geri getiriyorlar dedi.
     Mavi kapak toplamaya devam eden Doğan, daha fazla sandalye alarak daha fazla ihtiyaç sahiplerini sevindirmek istediklerini söyledi. Doğan, kampanyaya destekte bulunanlara teşekkür etti.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber 500 kilo mavi kapağa 3 tekerlekli Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER