8. Çocuk Olimpiyatları ve Çocuk Şenliği

8. Çocuk Olimpiyatları ve Çocuk Şenliği -Yıldırım Belediye Başkanı Keskin: -"Geleceğin sporcularını yetiştirmek istiyoruz"


BURSA (A.A) - Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, 8. Çocuk Olimpiyatları ve Çocuk Şenliği ile ilgili amaçlarının geleceğin sporcularını yetiştirmek olduğunu söyledi.
     Yıldırım Belediyesi ve Yıldırım İlçe İlçe Emniyet Müdürlüğünün ortaklaşa düzenlediği şenliklerin açılış töreni, Yıldırım Belediyesi Spor Kompleksinde yapıldı.
     Keskin, açılış töreninde yaptığı konuşmada, çocuklar için önemli işler yaptıklarını belirterek, "Geleceğin sporcularını yetiştirmek istiyoruz" dedi.
     Sporu sevdirmek ve serbest zamanları değerlendirmek amacıyla olimpiyatları düzenlediklerini ifade eden Keskin, ayrıca olimpiyatlarda öğretmeyi, okullar arasında tanışma ve kaynaşmayı amaçladıklarını sözlerine ekledi.
     Şehit Öğretmen Mahmut Çatalkaya İlkokulu ve Emek İlkokulu izci gruplarının yaktığı kamp ateşi ile başlayan şenliklerde, Faik Çelik Kız Meslek Lisesi bando ekibinin düzenlediği gösteri beğeni topladı.
    
     Muhabir: Burcu Özer / Cem Şan
     Yayıncı: Harun Kaymaz
<< Önceki Haber 8. Çocuk Olimpiyatları ve Çocuk Şenliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER