Adanada tecavüz iddiası

Adanada tecavüz iddiası -Ceyhanda 2 kızına tecavüz ettiği iddia edilen kişi, gözaltına alındı -Tecavüze uğradığı öne sürülen kız çocuklarının birinden 5 aydır haber alınamadığı öğrenildi


ADANA (A.A) - Adananın Ceyhan ilçesinde, küçük yaştaki 2 kızına tecavüz ettiği iddia edilen kişi gözaltına alındı.
     Ceyhana bağlı İncetarla köyünde yaşayan 4 çocuk babası T.Knın (42) ilköğretim okulu öğrencisi kızı G.K. (15), nisan ayında sınıf arkadaşına yazdığı mektupta babasının tecavüzüne uğradığını öne sürdü.
     Durumu öğrenen rehber öğretmeni, okulda yanına çağırdığı G.Kya olayın doğru olup olmadığını sordu. Öğretmenine hayır cevabı veren G.K, bir süre sonra ortadan kayboldu.
     Baba T.K. da 1 Mayısta İlçe Jandarma Komutanlığına giderek kızı hakkında kayıp başvurusunda bulundu.
     Olaydan bir süre sonra kendisinden haber alınamayan G.Knın kız kardeşi G.Knın (14) üvey annesine, babasının tecavüzüne uğradığını söylemesi üzerine, durum jandarmaya bildirildi.
     Adli Tıp Kurumunda yapılan muayenede G.Knın tecavüze uğradığı belirlendi. Bunun üzerine G.Knın şikayetçi olduğu babası T.Knın yakalanması için çalışma başlatıldı.
    
     -Tarlada ceset bulundu-
    
     Zanlının arandığı dönemde 23 Eylülde İncetarla köyü yakınlarında bir kız çocuğunun yakıldıktan sonra tarlada gömülü cesedi bulundu. Bunun üzerine jandarma soruşturmayı derinleştirdi.
     G.Kya ait olabileceği düşünülen ceset DNA testi için Adana Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Yetkililer DNA testinin sonuçlarının beklendiğini bildirdi.
     Bu sırada baba T.K. önceki gün Karaisalı ilçesinde jandarma tarafından gözaltına alındı. Zanlı, Ceyhan Devlet Hastanesindeki sağlık kontrolünün ardından adliyeye sevk edildi.
    
     Muhabir: İrfan Kurt
     Yayıncı: İsa Sansar/A. Fatih Tekcan
<< Önceki Haber Adanada tecavüz iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER