Adana Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına devam

Adana Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor


ADANA (A.A) - Adana Büyükşehir Belediyesine bağlı birimlerin ana cadde, bulvar ve meydan gibi alanlarda çalışmalarına devam ettiği bildirildi.
     Büyükşehir Belediyesinden yapılan yazılı açıklamaya göre, belediye bünyesindeki birimler, eş zamanlı olarak günde 91 ayrı noktada hizmet üretiyor. Ortak Akıl Toplum Projesidir anlayışıyla yürütülen uygulamalar, haftanın her günü devam ediyor.
     Seyhan, Çukurova, Yüreğir, Sarıçam ve Karaisalı ilçelerinde, belediyenin sorumluluk alanlarındaki ana cadde, bulvar ve meydanlarda yürütülen çalışmalarla hem trafik akışı rahatlıyor, hem de Adana görsel güzelliğe kavuşuyor.
     Kaldırımda engelsiz yaya geçitleri, standartlara uygun rampalar, görme engelliler için hissedilebilir yüzey kaplama çalışmaları ve sesli trafik sinyalizasyon uygulamalarıyla engelsiz kullanım alanları ve engelsiz mekanlar yaratılıyor.
     Ayrıca, sanayi sitelerinin yollarının yapımı, hastane, okul, camilerin bahçelerinin iyileştirilmesi, yeni parklar, mezarlıklar, sinekle mücadele, kamulaştırma, yıkım uygulamaları, kanalizasyon, yağmur suyu tahliye ve içme suyu şebeke çalışmaları ile köprü genişletme çalışmaları gibi uygulamalar da devam ediyor.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber Adana Büyükşehir Belediyesi yol çalışmalarına devam Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER