Adanaspor Başkanı Akgül:

Adanaspor Başkanı Akgül: -Kimliği henüz belirlenmemiş insanların attığı taşların bu şehrin iki büyük camiasını birbirine düşman ettirme çabasını dehşetle izlemekteyiz


ADANA (A.A) - PTT 1. Lig takımlarından Adanasporun başkanı Bayram Akgül, Adanada yayın yapan bir televizyon kanalına ait canlı yayın aracına yönelik saldırıyla ilgili Kimliği henüz belirlenmemiş insanların attığı taşların bu şehrin iki büyük camiasını birbirine düşman ettirme çabasını dehşetle izlemekteyiz ifadesini kullandı.
     Akgül, yazılı açıklamasında, saldırının Adanaspor camiasına ve taraftarına mal edilmeye çalışıldığını belirterek, olay sonrası yaşanan bazı gelişmeleri ve yapılan yayınları hatırlattı.
     Akgül, şunları kaydetti:
     Kimliği henüz belirlenmemiş insanların attığı taşların bu şehrin iki büyük camiasını birbirine düşman ettirme çabasını dehşetle izlemekteyiz. Bu şehrin iki güzide kulübünün taraftarlarını sağ duyulu olmaya davet ediyorum. Televizyon ekranlarında iki takım taraftarları arasına nifak sokmak isteyen kişilere en büyük cevabı yine taraftarlar verecektir.
    
     Muhabir: Anıl Bağrık
     Yayıncı: Tevfik Işık
<< Önceki Haber Adanaspor Başkanı Akgül: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER