Adıyaman Halk Eğitim Müdürü Kurkut:

Adıyaman Halk Eğitim Müdürü Kurkut: -Adıyamanda keşfedilmeyi bekleyen çok sayıda çocuklarımız var


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Halk Eğitim Müdürü Ramazan Kurkut, Adıyamanda keşfedilmeyi bekleyen çok sayıda çocuk ve gençlerin olduğunu söyledi.
     Kurkut, AA Muhabirine yaptığı açıklamada, bunların elinden tutulması gerektiğini belirterek, çocukların ellerinden tutulduğu zaman büyük yeteneklerin ortaya çıktığını ifade etti.
     Sokak çocuklarına yönelik çalışmaları anlatan Kurkut, Bu müzik alanı ve spor gibi bir çok alanda oluyor. Özellik sokak çocuklarına yönelik bilgisayar, resim kursu gibi çalışmalar yoğun olarak devam ediyor. Bu çocuklar gün yüzüne çıkıp önemli başarılar elde ediyorlardedi.
     Hak Eğitim Merkezi Bünyesinde faaliyet gösteren sportif çalışmalarda önemli başarıların olduğuna vurgu yapan Kurkut, şunları kaydetti:
     Adıyaman spora duyarlı bir ilimizdir. Adıyamandaki gençlerimiz Halk Eğitim Merkezi bünyesinde açılan kurslarımıza sportif kurslarımızda Türkiye genelinde düzenlenen yarışmalara katılarak başarılar elde ediyor. Son olarak Kicks Boks dalında bünyemizde faaliyet gösteren kulüp Trabzonda yarışmaya katıldı. Yapılan müsabakalarda bir tane Türkiye birinciliği, 89 kiloda Türkiye ikinciliği ve bir de Türkiye üçüncülüğü alarak çalıştırıcıları Haluk Erdoğan başkanlığında büyük bir başarı gösterdiler.
     Ayrıca Çocuk Esirgeme Kurumundaki sporcularımız da Badminton ve Darkta Eskişehirde düzenlenen yarışmaya gittiler. Orada onlar da büyük başarılar göstererek döndüler. Bu başarılar Halk Eğitim Merkezi bünyesindeki kulüp çalışmaları ve sosyal çalışmalar olarak kendini göstermektedir. Yine Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Okçuluk gibi bir kaç tane kursumuz devam etmektedir. Bizim sportif faaliyetler ile alakalı yaklaşımımız, bir yerde çalışma varsa bunun belge ile belgelendirilerek başarının tescillenmesidir.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Mehmet Öztaş
<< Önceki Haber Adıyaman Halk Eğitim Müdürü Kurkut: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER