Adıyaman Valisi Demirtaş:

Adıyaman Valisi Demirtaş: -Çelikhandaki Çat Barajı Rekreasyon Projesi ve Kayak Merkezi çalışmaları sürüyor


ADIYAMAN (A.A) - Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, Çelikhandaki Çat Barajı Rekreasyon Projesi ve Kayak Merkezi çalışmalarının sürdüğünü bildirdi.
     Çelikhandaki çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri Vali Demirtaşı makamında ziyaret etti. Demirtaş ziyarette, sivil toplum kuruluşlarını özellikle Suriye konusunda yaptıkları çalışmalardan dolayı tebrik etti.
     İlçe halkının Suriye konusunda gösterdiği gayrete işaret eden Demirtaş, Adıyamandaki çadır kentte barınan Suriyelilere yardım edilmesi gerektiğini söyledi.
     Çelikhan için önemli iki proje üzerinde çalıştıklarını belirten Demirtaş, Çat Barajı Rekreasyon Projesi ve Kayak Merkezi çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.
     Çat Barajı Rekreasyon Projesinde çalışmaların başladığını ancak kayak merkezi için daha yolun başında olduklarını vurgulayan Delirtaş, kayak merkezinin yapılmasıyla Güneydoğu Anadolu Bölgesinin kış turizmi açısından da önem kazanacağını kaydetti.
     Grup sözcüsü Abumüslüm Çakmak da ilçedeki sivil toplum kuruluşları olarak Suriyeye Yardım Platformu kurduklarını ve ilçe potansiyelinin üzerinde yardım topladıklarını anlattı.
    
     -AK Partiye ziyaret-
    
     Sivil toplum kuruluşu temsilcilerinden oluşan heyet, daha sonra AK Parti İl Başkanı Halil İbrahim Fıratı ziyaret etti.
     Heyettekiler, ilçede Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında ortak proje hazırladıklarını belirterek, Fırattan destek istediler.
     Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fırat, ortaya çıkan güzel birliktelik için her türlü desteği vereceklerini kaydetti.
    
     Muhabir: Mustafa Aloğlu / Veli Gürgah
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyaman Valisi Demirtaş: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER