Adıyamanspor Başkanı Bozdoğan:

Adıyamanspor Başkanı Bozdoğan: -Takım için zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç var


ADIYAMAN (A.A) - Spor Toto 3. Lig 2. Grupta mücadele eden Adıyamanspor Başkanı Növfel Bozdoğan, Adıyamanspor için her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu söyledi.
     Bozdoğan, yaptığı açıklamada, 2012-2013 futbol sezonunun ikinci haftasında taraftarın takımı seyrettiğini ve beğendiğini belirterek, takımın oluşumunda katkısı olanlara teşekkür etti.
     Adıyaman basınına seslenen Bozdoğan, takımın Adıyamanı temsil ettiğini anımsattı. Birçok sıkıntıları olduğunu ifade eden Bozdoğan, şunları kaydetti:
     Geçmişte birbirimizi kırmış, üzmüş olabiliriz. Adıyamansporun her şeyden önce yüzde 51i basının. Bu yıl yönetimde de iki cemiyet başkanımız görev aldı. Bununla beraber istiyoruz ki, el ele vererek ilimizin valisi, belediye başkanımız, basınımız, taraftarımız, bürokratımız ve siyasetçimiz yanımızda olsun. Hak etmediğimiz yerdeyiz. Tekrar eski günlere dönelim daha üst liglere çıkalım.
     Bozdoğan, profesyonellikte her şeyin bilgi, beceri ve birikimle olmadığını, ekonominin çok ön plana çıktığını vurguladı. Sporcu satışlarının maalesef yok denecek kadar az olduğunu, ülkede yıldız sporcular da yetişmediğini dile getiren Bozdoğan, desteğe ihtiyaçları olduğunu kaydetti.
     Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslanın takımı sahiplenmesini istediğini dile getiren Bozdoğan, şunları kaydetti:
     Güzel insan, Adıyaman Belediyespor kadar Adıyamanspor da senin. Adıyaman Belediyespor belediyeyi temsil ediyor ama Adıyamanspor Adıyamanı temsil ediyor. İkisi de bizim takımımız. Biz bu düşüncedeyiz. Ben inanıyorum ki Belediye Belediye Başkanımız da aynı düşüncede olsun Adıyamansporu ve Adıyamanspor taraftarlarını kucaklasın. Biz siyasetçi değiliz. Ben yıllardır sporun içerisindeyim. Siyaseti bilmem. Siyasetçi gibi düşünemem. Bizde siyaset yok. Bizde herşey şeffaf. Lütfen, Belediye Başkanımız da Adıyamansporu kucaklasın istiyoruz.
     Adıyamansporun çarşamba günü kupa maçında İskenderun ekibiyle karşılaşacağını kaydeden Bozdoğan, maçtan galibiyetle döneceklerine inandıklarını kaydetti.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamanspor Başkanı Bozdoğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER